fredag 24. september 2010

Høststemning

Når kveldene blir kaldere og mørkere er det koselig å pynte litt. Har fått dette nydelige zinkhuset fra Walther & Co i butikken, og det måtte bare få flytte inn hos oss...
En liten rognebærkrans ble også laget, og disse er veldig dekorative synes jeg.
De holder seg kanskje ikke så godt, men da får man bare bytte de ut.
Rognebær er det hvertfall masse av her i tøndelag i år.


Planen for helga er å prøve å få ferdigstillt noen strikkeprosjekter. Har en tendens til å synes det er morsommere å begynne på noe nytt, enn å gjøre ferdig eksisterende prosjekt..!

Ønsker dere ei koselig helg :o)




lørdag 18. september 2010

Utpakking

Utpakking av nye varer er det som har vært den store aktiviteten her siden sist. I går gikk hele dagen til å pakke ut, prise, rydde å få på plass nye varer i butikken. Fortsatt en god del som mangler i nettbutikken, men regner med at det er en grei søndagsjobb :)



Jeg lar bildene snakke for seg, og lover å komme tilbake med flere og bedre bilder etterhvert.
Nettbutikken skal være oppdatert i løpet av morgendagen.

Ønsker dere alle en super lørdagskveld ;o)


onsdag 15. september 2010

Høstnytt

Nyheter fra MathildeM kom denne uka.
Koselig knaggrekke og søppelbøtte med samme motiv. Synes disse er så søte, så det er nok en viss fare for at de kanskje flytter inn hos oss... ;o)

Nydelig baderomssett i hvitt porselen med rosemønster.

Dette er bare noe av det som har kommet. Venter flere varer i løpet av uka, og vet at Green Gate ordren min ble sendt fra Danmark forrige dagen.

Ønsker dere en fin fin Onsdag :)



onsdag 8. september 2010

Durance

I dag har det kommet påfyll og noen nye varer fra Durance og Le Blanc. Produktene herfra lukter så godt, at til og med postmannen sa at han ikke hadde lyst til å levere fra seg eskene, da det duftet så godt i bilen hans.. :)
Duftkonvolutter med lavendel, og med englemotiv som har amber duft.

Hånd og kroppssåpe med lavendel er også nyheter. Lavendelduften er jo bare så nydelig.

Tenkte jeg skulle tørke noe av den lavendelen jeg har i pottene mine på verandaen, men er usikker på hvordan man gjør dette.
Noen som vet?


onsdag 1. september 2010

Pakke i posten og ny bloggutforming

I dag har jeg mottatt pakken jeg har ventet på fra Stoff &Stil. Synes disse stoffene har fine mønster og gode farger. Har en plan med disse, så nå må bare symaskina fram.... Å det er jo koselig høst pussleri :)
Hva det skal bli av disse, skal dere få se senere :)

Var så "dum" at jeg gikk inn på de nye malene her på bloggen, og det resulterte i noen endringer... Ikke lett å finne tilbake til innstillinger osv, men får vel bare bruke litt tid på å få bloggen slik jeg ønsker at den skal være...

Ønsker dere en fortreffelig aften ;o)

Fie