søndag 22. august 2010

Nå er høsten og hverdagen her...

Ja da var hverdagen tilbake. Ungene begynte på skolen onsdag, og det var nok greit for dem alle, selv om de største ikke vil innrømme det....! Minste frøkena gledet seg hvertfall veldig til å begynne på ny skole, og den sto nok til forventningene. Uka har blitt brukt til å legge papir på masse bøker (fire unger fra 5. til 10. klasse blir en anseelig mengde bøker...) Men greit å ha det unnagjort.


Jeg har hatt butikken åpen noen dager denne uka, og vil ha åpent et par ettermiddager neste uke. Blir bare et par dager fordi jeg reiser til Lillestrøm på gave- og interiørmessa fredag. Gleder meg masse til å se høstens
nyheter..
Fra butikken i dag.Har strikket, hakket og heklet noen kjøkkenkluter som ble lagt i butikken for salg, og disse har fått fart...  Tydelig at det er populært med hjemmelagde kluter.
Dette er de eneste som er igjen, så her må det produseres flere. Er så heldig å ha ei god venninne som er kjempesnill å hjelpe meg med å få påfyll av disse herlige klutene. Regner med hun sitter med pinnene nå også ;o)

1 kommentar:

  1. Så deilige farger på klutene :) Disse er blitt kjempepopulære ja, flere som spør om jeg kan lage. Er jo perfekt tv-strikk ;)
    Lykke til på messe og ha en fin dag.

    SvarSlett