onsdag 30. januar 2013

Hvilken Blogg har du??

Noen spurte meg her en dag om hvilken blogg jeg har.. Jeg ble litt i tvil, og sier... ehh hva mener du? Jo, hvilken blogg har du. Er du f.eks moteblogger, matblogger eller interiørblogger?? Ja si det, svarer jeg. For hva er jeg egentlig?? Jeg er nok ingen av delen tenker jeg!

Jeg har en blogg der jeg skriver om det som faller meg inn der og da, og om ting som engasjerer meg i det øyeblikket jeg skriver. Vi driver næringsvirksomhet, har 4 unger og 2 hunder. Vi bygger for tiden hus, og der vil nok hoved engasjementet ligge framover. Jeg er interessert i håndarbeid og er opptatt av helse og kosthold.

Tenker derfor at dette blir en blogg som handler om min hverdag, med masse forskjellig innhold. Dette er MIN blogg, og MINE greier. Og det tror jeg ikke kan kategoriseres i noen bloggform. Men jeg liker det sånn. Jeg blogger når jeg har lyst og når det passer meg. Å det aller beste er at du som leser alt tullet jeg skriver, gjør det fordi du vil og fordi det passer deg.

Ha en flott onsdagskveld :)

- Fie

2 kommentarer:

 1. Hei!
  Har samme type blogg jeg også.
  Men det som er så fint med blogg,at en skriver akkurat hva en vil selv:-))
  Jeg har mistet mye av lysten til blogging, pga kjentfolk leser bloggen min.
  Men nå har jeg bestemt meg for og ikke bry meg om hva de mener og sier om meg og bloggen min.
  Koselig at du la igjen hilsen på bloggen min.


  Høres veldig spennende ut med husbygging, 4 barn og jobb:-)
  Klem

  SvarSlett
 2. Fint å lese. Jeg får også litt hetta av sånne kategorier. Jeg blogger om det som opptar meg. Interiør er en del av det. Men kankje allermest verdier og livet i seg selv.
  Fint at du tar opp dette synes jeg. Ha en fin fin dag og takk for at du deler hva du har på hjertet til dette bloggsamfunnet :-)

  Klem fra Åsne
  på Marianne Leonora bloggen

  SvarSlett